Mød Tue Lindblad

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Tue Lindblad

Tue Lindblad har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Konceptet var ganske enkelt – han lavede digitale produkter om emner, som stod ham nær. Uddannelsesguides, træningsprogrammer, kostplaner og endda en guide til at tjene penge på poker.
I dag – 8 år og tusindvis af solgte e-bøger senere– har han kvittet fuldtidsjobbet og sprunget ud fra 10-meter vippen som onlineiværksætter.
På onlinebijobber.dk kan du følge rejsen fra bijobber til fuldtidsiværksætter med 8 ansatte på 3 forskellige kontinenter.

Pakket ind i et tyndt lag af (plat) humor deler Tue sine erfaringer med automatisering og salg af digitale produkter.

Hvis du vil vide, hvordan du opbygger en online forretning, som har potentiale til at køre på autopilot (mens du knokler videre på andre projekter), så læg endelig vejen forbi bloggen… og sig gerne ”hejsa” i kommentarfeltet.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!