Mød Tina Thor Jørgensen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Tina Thor Jørgensen

Tina Thor Jørgensen har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Tina har skrevet online-tekster for en række af Danmarks største brands – bl.a. SAS, Call me, Elgiganten, Synoptik og PFA Pension.

Kunden er altid i stædigt fokus, når hun sætter sig til tasterne (med den trofaste kaffe ved sin side). For opgaven er at skabe salg og langsigtede relationer gennem tekster fyldt med værdi for modtageren – om det så er en produkttekst, et blogindlæg eller et banner.

Tina har bl.a. arbejdet som tekstforfatter for det globale bureau iProspect, der klæder virksomheder på til at performe bedre digitalt.

Og senest som kommunikationskonsulent hos landets største kommercielle pensionsselskab, PFA Pension. Derudover står der også freelance-tekstforfatter på CV’et.
På bloggen TekstforfatterTips deler Tina sine bedste skriveråd. Og billedet? Jo, Tina har næsten altid en podcast i øret – allerhelst om at skrive, naturligvis (favoritterne er ”Hot Copy” og ”Rough Draft”).

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!