Mød Thomas Rosenstand

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Thomas Rosenstand

Thomas Rosenstand har skrevet et tip i kategorien data søgemaskineoptimering

Thomas Rosenstand kaldes ofte for den danske SEO branches ”Grand Old Man”.

I 2017 kan han påberåbe sig 18 års fuldtidserfaring med SEO og en stribe af bogudgivelser samt taler på konferencer i Danmark og i USA, ekspert  for Teknologisk Institut med mere.
Thomas bor i Florida, USA – og derfra arbejder han primært med europæiske kunder, der tæller alle størrelser fra helt små virksomheder til top 100 koncerner.

Han er også forfatteren til den e-bog, der i dag har status som den danske bibel om søgemaskineoptimering: “SEO-LEX”. Bogen er udgivet i sin 7. version, og den opdateres en gang årligt, så alle ejere af bogen har den absolut nyeste viden på området.

SEO med Thomas Rosenstand er befriet for smarte ord og støj – det er resultaterne, der tæller, og det er en af mange grunde til, at Concept Interest kan fejre flere 14 og 15 års jubilæer med kunder i 2017.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!