Mød Thomas Bigum

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Thomas Bigum

Thomas Bigum har skrevet et tip i kategorien Social

Thomas Bigum hjælper alle, der ønsker mere synlighed på nettet. Det sker via kurser i digital markedsføring og også ved foredrag samt ved sparring og konsulentarbejde.
Kursusvirksomheden Bigum&Co er fem år gammel, men helt tilbage i 2009 var Bigum blandt de første danskere, der begyndte at markedsføre sit personlige brand. I 2010 åbnede han sin blog om sociale medier, og de følgende år blev han en af pressens mest benyttede eksperter på området.

Med to partnere blev Bigum&Co stiftet, og du finder dem i både i København og Skanderborg.
Specialet er kurser i digital markedsføring og er kendetegnet ved at benytte ekspertundervisere, der ikke kun er af tung kaliber i hvert deres fagområde, men også er dygtige formidlere. Det er ikke et tilfælde, at flere af de medvirkende her i bogen, har figureret som gæsteundervisere i Bigum&Co.
For at læse mere fra Thomas Bigum behøver du ikke lede. Hvis du blot leder efter viden om sociale medier, er der garanti for at falde over hans materiale.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!