Mød Susanne Jagd

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Susanne Jagd

Susanne Jagd har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Susanne er kendt for sin passion og kompetencer indenfor e-commerce og forretningsdrift generelt og besidder i dag jobbet som administrerende direktør for DK Company Online A/S, og driver onlineforretningen Bon’A Parte, som er repræsenteret på 5 markeder.

Susanne er en visionær og ambitiøs leder, der har en kunde/markedsorienteret tilgang og med fokus på resultater og udvikling. Hun har beskæftiget sig med e-commerce fra 2008, og har i årene etableret, opbygget og vækstet flere webshops indenfor flere brancher.

De seneste 7 år har hun som e-commerce ansvarlig drevet e-commerce forretninger indenfor Fashion hos blandt andet Ball Group, Bestseller og nu senest hos DK Company med forretningen Bon’A Parte siden 1. januar 2016.

Bon’A Parte er en forretning, der opererer i hele værdikæden, som sælger og markedsfører sine produkter via egen multibrand shop. Bon’A Parte designer og sælger sit eget unikke brand ”Bon’A Parte” samt en række andre modebrands til kvinder. Forretningen er blandt andet kendt for sine flotte kataloger, der inspirerer og sælger drømme til kvinder. Susannes fokus for forretningen er at lave en turn-around, hvor det store salgspotentiale udnyttes bedre, og hvor hele forretningen gennemsyres af e-commerce. Alle forretningsprocesser og tiltag skal afspejle, at der arbejdes med e-commerce, og at Bon’A Parte i højere grad er en e-commerce-forretning end en postordre-virksomhed. Dog vil de unikke kataloger altid være en vigtig del af markedsføringen.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!