Mød Søren Mortensen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Søren Mortensen

Søren Mortensen har skrevet et tip i kategorien Adwords

Søren Mortensen har været ansat i onlinebranchen i over 10 år og har lavet mange forskellige ting, men det startede helt tilbage i 1997, hvor han fik en computer, der kunne lidt mere end at skrive tekster og begyndte at lave hjemmesider.
Efter en uddannelse som lærer og en del år i branchen, skippede han lærergerningen og gik ind i onlinebranchen.

Vejen gik forbi Falck, hvor han, blandt en million andre opgaver, fik lov til at stå for webshoppen hos Falck Teknik. Det tændte en sand passion for online handel.
Denne passion tog han med over i Webjuice, hvor han for alvor så værdien i de mange hjørner af AdWordsannonceringen. I dag er han en erfaren AdWordsspecialist med kernekompetencer indenfor Google Shopping og fokus på de nyeste features fra Google.

Søren er desuden medredaktør på denne bog.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!