Mød Søren Sieg Jensen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Søren Sieg Jensen

Søren Sieg Jensen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Navnet er Søren, han er 27, og han er det, folk vil kalde en rigtig nørd! Søren har kodet siden han var 12 år gammel og har arbejdet på et utal af projekter. Han har været vidt omkring og har bygget alt fra Arto-hjælpesider til webshops og realtime statistiksystemer.
I dag har han fundet sin rette hylde ved Cykelpartner.dk. Webshoppen har eksisteret siden 2005, og han meldte sin ankomst i virksomheden i 2013. Grundpillen for Cykelpartner har altid været den samme; kunderne kommer altid i første række og er deres første prioritering, og dette er absolut også én blandt mange grunde til, at Cykelpartner har vækstet, som de har.

I skrivende stund har Cykelpartner ca. 11.200 varenumre, 54 medarbejdere på lønningslisten, 5200 kvadratmeter lager og kontor samt en stor passion for e-handel og kundeservice. Søren er ansvarlig for teknikken og arbejder med alle aspekter inden for e-handel lige fra fragtaftaler til konverteringsoptimering.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!