Mød Rune Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rune Hansen

Rune Hansen har skrevet et tip i kategorien Søgemaskineoptimering

Rune Hansen er CEO hos OnlinePartners – og en passioneret digital specialist med stor forståelse for at skabe vækst i virksomheder.

Rune har +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner. Gennem tiden har han hjulpet både danske og internationale virksomheder – såsom Danfoss, Endomondo, Dansk Supermarked og Hungry – med at tiltrække flere kunder online.

Dagligt beskæftiger Rune sig med 360° søgemaskineoptimering, digital strategi og opdyrkningaf synergier mellem SEO og PPC.

Rune og hans team hos OnlinePartners står bag flere populære konferencer og uddannelser; herunder SEOday, PPCday og SEO Business Diploma.

OnlinePartners, der er fordelt på afdelinger i Aarhus og Kolding, skaber digital vækst for deres kunder gennem datadrevet online marketing. Bureauet tæller +20 digitale specialister: bl.a. Grosen Friis, som er én af Danmarks første og mest inkarnerede SEO-eksperter.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!