Mød Rolf Pedersen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rolf Pedersen

Rolf Pedersen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Rolf Pedersen har 10 års erfaring med online markedsføring.

Han er specialist i konverteringsoptimering og har siden 2013 været den drivende kraft i konsulentfirmaet www.conversionlab.dk.

De seneste år har Rolf blandt andet hjulpet virksomheder som Audi, Politiken Plus, OK og Velfac med at øge deres konvertering og tjene flere penge på deres besøgende.

Rolfs speciale er landing pages, leadgenerering og optimering af websites med komplekse produkter og ydelser.

Hans værktøjskasse omfatter Google Analytics, brugertests, session recording og splittesting.

En væsentlig del af Rolfs tilgang til konverteringsoptimering er arbejdet med at kortlægge og forstå hvilke spørgsmål, bekymringer og indvendinger en hjemmeside skal adressere, før de besøgende er klar til at blive til kunder.

Rolf er en erfaren taler inden konverteringsoptimering og har blandt andet været speaker på Conversionboost, Konverteringsdagen og MarketingCamp.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!