Mød Rikke Marie Søegaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rikke Marie Søegaard

Rikke Marie Søegaard har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Rikke Marie Søegaard er content marketing-specialist med en krøllet hjerne.

Hun er indehaver af content marketing-bureauet Another Agency, og sammen med kollegerne hjælper hun B2B-virksomheder med at opnå større synlighed og få flere varme leads og kunder.

Det gør hun gennem relevant og målbart indhold, der skaber værdi og taler til modtagerens behov, kontekst og digitale adfærd.

Rikke har en særlig passion for samspillet mellem content marketing, kunderejsen og user experience.

Dårlig UX er der, hvor godt indhold går hen for at dø! Og når gennemarbejdet indhold bliver serveret på et forkert stadie i kundens beslutningsproces, er det bare sørgeligt.

Det gør Rikke noget ved.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!