Mød Rasmus Visby

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rasmus Visby

Rasmus Visby har skrevet et tip i kategorien Kundeservice

Real business starts when the rubber meets the road.

Rasmus Visby har mere end 25 års erfaring med salg. Hans spidskompetencer er at udvikle salgs- og forretningsmodel, når et produkt er klar til marked.
Han startede som iværksætter med sin første webshop i 1996 med salg af hardware. Denne blev solgt to år senere. Siden blev det til flere webshops, eksempelvis headsetshop.dk, som blev solgt tilbage i 2004. Her valgte Rasmus at fokusere på at udvikle og opbygge retail markedet for gamer headsets i Danmark for verdens største headset producent Plantronics. Efter at have opbygget markedet solgte han distributionen tilbage til Planctronics. Med erfaring fra både retail og online, fik han rettighederne til sikkerhedssoftwaren Bull- Guard i Norden og opbyggede på seks år BullGuard Nordic A/S, der blev solgt i 2010 for et tocifret millionbeløb.

Siden har Rasmus taget en uddannelse som sommelier og har lidt import af vin i sit firma Flaskeposten.dk. Derudover har han kastet sig over investeringer i ejendomsmarkedet, som så småt er afviklet for at fokusere på den nye startup We Love Cables, som producerer kabler mv. til smartphones. Rasmus får også tid til lidt foredrag og coaching indenfor salg og forretningsudvikling. Han har desuden skabt Foreningen Consum, som er gået til kamp mod det indspiste demokrati i Foreningen Nykredit, som ejer Nykredit.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!