Mød Rasmus Himmelstrup

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rasmus Himmelstrup

Rasmus Himmelstrup har skrevet et tip i kategorien søgemaskineoptimering

Rasmus Himmelstrup er Group Director hos Resolution Media, et af verdens største search marketing virksomheder med kontorer i mere end 60 lande og et af de hurtigst voksende digitale virksomheder globalt.

I Danmark er Resolution repræsenteret i både København og Aarhus.

Resolution arbejder for nogle af de største brands i verden og kan dermed også dykke ned i de største og mest interessante data online såvel som offline.

Rasmus Himmelstrup sidder med hovedansvaret for SEO, Analytics og CRO i Danmark – og har dermed ansvaret for en af de største SEO-afdelinger i Danmark.

Privat driver Rasmus bloggen SeoAnalyst.dk, der skriver om SEO, Analytics og online marketing generelt.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!