Mød Rasmus Blach Graversen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Rasmus Blach Graversen

Rasmus Blach Graversen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Rasmus var med til at starte SmartWeb for 10 år siden, og arbejder hver dag på at gøre e-handel nemmere og mere tilgængeligt for små og mellemstore webshops. SmartWeb er blandt Danmarks førende webshopplatforme. Systemet er nemt at starte i og indeholder alt, hvad man skal bruge – fri support, hosting, apps og opdateringer.

SmartWeb er samtidig en platform, man kan vokse i: Åben template motor, mulighed for salg i alle lande, multi-store modul, B2C/B2B salg og åbne integrationsmuligheder.
Rasmus arbejder, udover den daglige drift, med produktudvikling og driften af SmartWeb systemet.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!