Mød Potter

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Potter

Potter har skrevet et tip i kategorien Data

Potter er online marketingchef i webbureauet Co3. Det meste af hans tid går med at lære kundernes forretning at kende. Den viden bruges til at hjælpe virksomhederne til at markedsføre sig – der hvor det giver mening for virksomheden. Han er specielt optaget af synergien, der opstår, når man tænker på tværs af de mange
muligheder, der er online. Siden 2008 har han haft mere end 100 danske online marketing specialister med i podcasten PotterCut. Det er blevet til mere end 500.000 downloads og har givet ham et fantastisk netværk af søde og rare online marketing specialister.

En gang om året samler han de 24 bedste indenfor online markedsføring. Det sker til konferencen MarketingCamp, som afvikles i København.
MarketingCamps ”kant” er klar: Oplægsholderne skal komme med jordnære, realistiske og konkrete råd, som deltagerne kan tage hjem og bruge med det samme.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!