Mød Peter Hestbæk

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Peter Hestbæk

Peter Hestbæk har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Peter begyndte sin karriere med et job som International Internet Manager hos Rockwool International A/S og blev senere Scandinavian Internet Manager i Rockwool A/S.

I 2011 skiftede han til SAXO.com, hvor han var CMO i 5 år. I de 5 år fordoblede SAXO.com sin omsætning og markedsandel og var den mest populære danske netbutik de sidste 4 år.

I 2016 startede Peter som CMO i STYLEPIT.

Som CMO for STYLEPIT og med tidligere digitalt orienterede stillinger, er Peter Hestbæk en af de stærkeste digitale markedsføringsprofessionelle i den danske marketingverden.

Han mestrer de fleste digitale discipliner bedre en de fleste andre marketers og har også modtaget flere priser sammen med resten af sit team fra FDIH e-handelspris.

Peter er en digital specialist og en marketer med stort M og fik i 2016 en plads på The M List – Årets stærkeste profiler indenfor marketing, kommunikation og media.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!