Mød Patrick Teglstrup Rasmussen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Patrick Teglstrup Rasmussen

Patrick Teglstrup Rasmussen har skrevet et tip i kategorien Øvrige

Patrick startede sin karriere som Online Marketing Manager hos virksomheden SPAMfighter tilbage i 2008, som er startet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg, der også stod bag virksomheden Jubii.dk.
Efter næsten 4 år skiftede han SPAMfighter ud med webshoppen CoolStuff AB, hvor han blev Country Manager for den danske afdeling.

Senere drog Patrick til Nordens største webshop indenfor fodboldudstyr, Unisport, som Head of Digital Marketing, hans største opgave var her bl.a. at opbygge en marketingsafdeling med en kombination af talenter og specialister..

Hans store talent for den digitale verden går ikke ubemærket hen. Nu er de helt store virksomheder også begyndt at få interesse for Patrick. Det betyder, at han i dag sidder som Director of Digital Marketing hos den børstnoteret virksomhed, William Demant Holding A/S, hvor han sidder med ansvaret for de digitale aktiviteter.
Patrick holder derudover foredrag om digital markedsføring, både nationalt og internationalt.

UPDATE: Patrick er nu CMO hos Dinero

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!