Mød Oskar Verdoner Møller

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Oskar Verdoner Møller

Oskar Verdoner Møller har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Oskar Verdoner Møller er e-købmand med en baggrund i Logistik, Økonomi og Jura.

Han er sprunget ud som selvstændig i e-handel i foråret 2015, hvor han gjorde sine erfaringer fra bunden.

Trods sin forholdsvis unge alder, har Oskar en lang og bred erfaring inden for handel og vandel. Det får man, når man starter som avisbud, pizzabud, kassemedarbejder og arbejder sig op af karrierestigen. Oskar V. Møller har gennem sine erfaringer mødt mange forskellige slags mennesker, blandt andet fra sin tid i Flåden, og det er nok det, der gør, at han i dag kan sætte sig i kundens sted og yde den gode kundeservice.

Som e-købmand lægger han vægt på 3 grundlæggende ting; Det skal være nemt, gennemskueligt og reelt. Han lægger også vægt på de små succeser og regner ikke med at blive rig på det lige foreløbigt. For Oskar er det lige så meget en hobby, som det er et arbejde, noget han mener er vigtigt, ellers kører man træt i det.

Han vil gerne have lov til at slå et slag for en sag, han mener er vigtig, og det får han her lov til. Uden så meget forklaring, så vil han gerne opfordre andre til at støtte Dansk Røde Kors, hvad enten det er et pengebidrag eller gennem frivilligt arbejde.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!