Mød Ole Gregersen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Ole Gregersen

Ole Gregersen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Ønsker du også at forstå dine besøgendes handlinger og behov bedre? Ved du, at du med den viden langt bedre kan tilbyde potentielle kunder relevante produkter, skabe den rette oplevelse af værdi og motivere dem til at blive kunder i din forretning?
Alle virksomheder justerer løbende på deres digitale salgskanaler, men mange kæmper stadig med systematisk at indsamle og omsætte de brugerdata, der sætter dem i stand til at foretage kvalificerede ændringer. Uden brugerinddragelse og data om brugernes handlinger, bliver optimeringen tilfældig og ineffektiv.

Det er den udfordring Optuner hjælper dig og din virksomhed med.

Ole Gregersen er specialist i at indsamle data om dine potentielle kunder og berige dem med sin ekspertviden om e-handel, webdesign og usability – for så at omsætte dem til konkrete og prioriterede forslag til forbedring.

Optuner tester websites med 100-vis af brugere hvert år, gennemfører utallige ekspertvurderinger og optimerer websites i en lang række brancher.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!