Mød Niels Kinch

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Niels Kinch

Niels Kinch har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Niels er en datadrevet jysk købmand, som har arbejdet med og for en række større online forretninger. Uanset om det har været som ekstern konsulent eller som intern medarbejder, har Niels en forståelse for hele forretningen.

Den store passion for e-handel begrænser sig ikke til et enkelt område. Det handler om optimering i alle de faktorer, der spiller ind på det online salg.

Så hvis det er interne processer, der kan skabe bedre data til brug online, tager han gerne fat her.

Til dagligt begår han sig primært i branchen for tilbehør til lystbåde. Som leverandør til bådbranchens webshops har man de sidste år bygget et setup, der sikrer, at logistik, data og markedsføring matcher de behov, som online forretningerne har.

Det har skabt en branche, som er langt bedre rustet til fremtidens krav fra forbrugerne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!