Mød Nick Traulsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Nick Traulsen

Nick Traulsen har skrevet et tip i kategorien Social

The Marketing Guy er eksperter i Facebook markedsføring og har skabt historisk gode resultater indenfor deres område. Det der adskiller dem fra de fleste andre bureauer er, at deres primære fokus ligger i at validere Facebook som markedsføringsplatform for deres
kunder. De går ”all-in” på at bruge deres viden og den data, de indsamler til at vurdere, hvad kundens potentiale er på Facebook.

Hvad er jeres styrker på Facebook, hvad er jeres svagheder, hvor har I en fordel i forhold til andre brands, hvem er jeres primære og sekundære målgruppe, hvordan tager målgruppen imod jeres brand, hvordan kan I bruge al den data, der er tilgængelig via Facebook i andre aspekter af jeres markedsføring, og hvor meget tid skal I overhovedet bruge på Facebook?

Alt dette er blot nogle af de svar, de søger, når de skal teste Facebook for deres kunder.
Derfor får kunderne ikke ”kun” en rapport for, hvordan det går, men en strategi for hvordan de skal arbejde med det i fremtiden og hvilke resultater, der forventes at opnås.
Det er denne tilgang til data og splittesting, der har gjort, at vi blandt andet står bag Nordens mest succesfulde Kickstarter-kampagne til dato, hvor de rejste 100.000 USD på 3 timer sammen med deres kunde.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!