Mød Morten Vium

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Morten Vium

Morten Vium har skrevet et tip i kategorien B2B

Morten har 5 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn. Blandt kunderne er Henley Business School, Valcon, Danmarks Nationalbank og LINAK m.fl.

Han skrev på sin blog i 2011 en LinkedIn guide, som satte ham på landkortet og gav så mange forespørgsler på rådgivning og foredrag, at han sprang fra sit kommunikationsstudie for at starte konsulentvirksomheden ViumMedia.

I dag drives han af at se sine kunder bruge LinkedIn til fx at:

• Åbne døren til en ny stor kunde
• Booke et værdifuldt kaffemøde
• Pleje og fastholde eksisterende kunder
• Opnå stor spredning af en god historie
• Tiltrække dygtige kandidater til jobbet
• Øge mængden af relevant trafik til deres website

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!