Mød Morten Vadskær

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Morten Vadskær

Morten Vadskær har skrevet et tip i kategorien Søgemaskineoptimering

Morten Vadskær startede med online markedsføring i 2001, hvor han åbnede webshoppen kondomaten.dk. Efter åbningen konstaterede han, at det er væsentligt sjovere med den slags, hvis man har nogle besøgende.

Derfor gik han i gang med at sætte sig ind i online markedsføring. Tilbage i 2001 var der ingen AdWords, Google Analytics og Facebook, så det var e-mail markedsføring og SEO.

I 2010 åbnede han sammen med sin hustru webshoppen faktorfobi.dk.

Efter flere års netværk med andre e-købmænd kunne han konstatere, at der ikke var ét shopsystem i Danmark, som tilgodeså e-købmandens behov.

Derfor startede han i 2013 Shoporama ApS sammen med to andre partnere.

Shoporama ser udfordringerne fra e-købmandens perspektiv. Derfor er det lynhurtigt og særligt godt til markedsføring i søgemaskinerne. Når der laves nye features, skal det enten hjælpe e-købmanden med at sælge mere eller arbejde hurtigere.

I dag har Morten solgt Kondomaten og har fokus på at lave verdens bedste shopsystem.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!