Mød Morten Suhr Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Morten Suhr Hansen

Morten Suhr Hansenhar skrevet et tip i kategorien Vækst og ekspansion

Morten Suhr Hansen er adm. direktør og partner i konsulentvirksomheden Subscrybe, der arbejder med innovation og forretningsudvikling i abonnements- og medlemsbaserede virksomheder.
Blandt Subscrybes kunder er virksomheder som Egmont Publishing, Nordjyske Medier, Kræftens Bekæmpelse, TV 2, Interflora og Dansk Supermarked.

Morten Suhr Hansen grundlagde Subscrybe i 2011 og har inden da arbejdet i 20 år med abonnementssalg i mediebranchen, senest som koncernsalgsdirektør i Berlingske Media.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!