Mød Morten Larsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Morten Larsen

Morten Larsen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Morten Larsen, 38 år, familiefar og en af Danmarks online pionerer. Har været involveret af mange stærke brands siden midt 90’erne.
Sælger / igangsætter: www.bilbasen.dk
Salgs- & Produktchef: www.dba.dk
Direktør : www.justeat.dk
CEO: www.miintogroup.com
Stifter, formand: www.hungry.dk (Hungry Group)

Derudover tilknyttet bestyrelsen i diverse online selskaber igennem årerne.

Mortens fokus har siden 2015 været takeaway portalen Hungry.dk, som har skabt sig en plads i markedet og gået fra opstart til succesfuld spiller på takeaway markedet på kun 3 år.
Morten er den kommercielle profil, der har et øje for at sikre selskabernes bundlinje. Som iværksætter har Morten stiftet selskaber i følgende lande: Danmark, England, Sverige, Norge, Spanien, USA, Holland og Irland.
Morten’s motto: ”Better done than perfect”.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!