Mød Morten Elm

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Morten Elm

Morten Elm har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Morten Elm er ekspert i funnels. Han ved, hvordan man fører brugeren igennem en række foruddefinerede skridt frem mod det ønskede mål; som f.eks. tilmelding til et nyhedsbrev, et salg osv. Og ikke mindst hvordan man efterfølgende sælger mere til den nu varme kunde.
10 års erfaring i branchen har givet Morten en bred viden omkring online markedsføring. Ud over at beskæftige sig med bl.a. affiliate marketing og SEO, har han også skabt en række digitale produkter, som han har solgt ved hjælp af Facebook annoncering og email- markedsføring. Og så har han også udgivet 250 forskellige Kindle-bøger hos Amazon.

Denne bredde viden inden for salgspsykologi, e-mail markedsføring, website-konvertering, trafikgenerering og en række andre online discipliner bruger Morten til at sammensætte den perfekte funnel til den specifikke opgave. En funnel der i den sidste ende giver flere kunder, bedre konvertering og højere omsætning.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!