Mød Mogens Møller

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mogens Møller

Mogens Møller har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Mogens Møller har i mange år hjulpet flere af Skandinaviens største webshops med at konvertere besøgende til kunder. I dag står Mogens i spidsen for virksomheden Sleeknote, der beskæftiger 17 ansatte og har godt 1.000 kunder i 34 lande bl.a. Jysk, Coop, Ilva, Matas, White-Away, Jem&Fix, DKCompany m.fl. Sleeknote er et værktøj, der hjælper webshops til at sælge mere og skaffe kvalitets-leads.

Udover sin rolle i Sleeknote holder Mogens mange foredrag i store dele af verden, hvor han forsøger at dele sit syn på, hvordan webshops arbejder så effektivt som muligt med deres besøgende.

Når ikke tiden bruges på Sleeknote og foredrag, forsøger Mogens at tilbringe mest mulig tid sammen med sin kone og to små børn.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!