Mød Mikkel Pedersen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mikkel Pedersen

Mikkel Pedersen har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Mikkel Pedersen arbejder til dagligt med e-commerce i Magasin, hvor han sidder med driftsansvar for Magasin.dk.

Mikkel har beskæftiget sig med e-commerce i snart 10 år, startende med egne webshop projekter over et 2-årigt ophold i London, hvor han var med til at opbygge møbelsitet Voga.com.

I 2011 startede han hos Magasin, som kort forinden havde åbnet op for online salg.

Meget er sket for Magasins e-handel siden da, og Mikkel er altså fortsat en del af det nu 25 mand store online team.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!