Mød Mikael Rieck

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mikael Rieck

Mikael Rieck har skrevet et tip i kategorien Øvrige

Mikael har arbejdet med online marketing i +13 år. Gennem årene har han startet en webshop, blogget, tjent en mindre formue som affiliate, podcastet, og for 4 år siden startede han et lukket online marketing forum med navnet Marketers.dk.
I forummet hjælper han en bred vifte af personer indenfor online markedsføring med at blive dygtigere. Uanset om man er affiliate, marketingchef, konsulent i et bureau, sidder som ejer af en webshop eller på anden måde har interesse i at sælge online, så er der noget at komme efter.

Har du spørgsmål, så er hans ”dør” altid åben.

Mikael kan kontaktes via: info@antphilosophy.com, via Twitter eller via LinkedIn.

Mikael elsker at lære nye og spændende mennesker at kende, så hold dig endelig ikke tilbage.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!