Mød Micky Weis

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Micky Weis

Micky Weis har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Micky Weis har arbejdet med SEO, Facebook og content igennem de sidste 8 år.

Hans arbejde med bla. platformen Tattoodo, har afspejlet sig i artikler på bla. TechCrunch, Uncrate og i Børsen.

Ligeledes har Micky haft fingeren med i et hav af start-ups og mellemstore virksomheder som digital konsulent hos bla. Thornico A/S, smykkekoncernen Hvisk, Youtube successen SlikhaarTV m.fl.

I dag er konsulentlivet sat på standby til fordel for en rolle som CMO i Firtal Web A/S, hvor rollen som digital chef for 8 forskellige webshops og en omsætning på den gode side af 60 millioner optager det meste af hans tid.

Den resterende tid bruger han på at vejlede over 5.000 månedlige læsere på hans personlige blog, Mickyweis.com.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!