Mød Michael Wassmann

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Wassmann

Michael Wassmann har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Michael er en senior kommerciel e-commerce manager med mange års erfaring inden for digital strategi og management samt vækst af online omsætning og indtjening.

Michael har det øverste ansvar for Matas e-commerce forretning med ansvar for alle områder inden for e-commerce – fra strategi, forretningsudvikling og drift, til platform & konverteringsoptimering samt den digitale markedsføring.
Han er en digital leder, der har hævet Matas e-commerce forretning op til det næste niveau ved hjælp af data-drevet online markedsføring og en personaliseret customer experience, begge i et større omnichannel perspektiv.

Han skaber sine resultater ved at fokusere strategien på Customer Experience optimering,
data-drevet markedsføring & Content Marketing, Big Data og avancerede Analytics,
optimering af logistik apparatet og, ikke mindst, lede sine online teams til succes på alle
niveauer samt en omkostningseffektiv økonomisk styring af forretningen.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!