Mød Michael V. Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael V. Hansen

Michael V. Hansen har skrevet et tip i kategorien Kundeservice

Michaek V. Hansen startede sin webshopkarriere et ganske andet sted end de fleste. Som bilvasker ved siden af et jurastudie.

I dag driver han webshop, et franchise med 3 afdelinger samt et special-klargøringsfirma med fokus på at få kvalitet frem for kvantitet – typisk med specialbiler.

Ved siden af ovenstående driver han endvidere kursusvirksomhed med vaske- samt poleringsteknik for private og erhverv.

Overgangen fra håndværk til online skete ganske enkelt, da han opdagede en mulighed i branchen.

Dengang i 2005 virkede det som om, mange pudsede biler, men få forstod og havde den tekniske indsigt i, hvad det egentligt krævede for at vaske og pudse bilerne korrekt.

Bloggen bilpleje.nu blev skabt for at dele ud af den viden.

Efterfølgende opbyggede han webshoppen, hvorefter han begyndte at afholde kurser for interesserede kunder. Fokus har altid ligget på at uddanne danske bilejere til at blive bedre til at pleje deres biler.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!