Mød Michael Ravnsbæk

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Ravnsbæk

Michael Ravnsbæk har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Michael er med en solid uddannelses – og erfaringsmæssig baggrund en schweizerkniv inden for e-commerce og digital marketing, hvilket giver ham en unik evne til at se på tværs af, og på bedste vis at forbinde, interne samt eksterne ressourcer. Kendetegnende for ham er, at kundernes behov altid skal være i fokus, hvorved virksomhedens ROI af deres online investering optimeres.
Han evner at kommunikere på alle niveauer i en organisation og kan derved facilitere, hvad der i dag populært kaldes digital transformation, hvilket sikrer den essentielle forankring i organisationen og eksekvering af strategien.

Michael er revenue marketeer og er af den overbevisning, at samtlige digitale initiativer skal kunne dokumenteres, om det så er websites, CRM, SoMe, PR eller online medie initiativer.

Adskillige priser er hjemtaget med de teams, han har ledt gennem karrieren, der primært har været for globale virksomheder med avancerede og effektive e-commerce og marketingløsninger som resultat.
Trods et afsæt i online, tænker han altid alle kontaktpunkter med kunderne ind i ligningen og har forståelsen for, at kundeoplevelsen skal være konsistent for alle kanaler.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!