Mød Michael Lykke Aagaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Lykke Aagaard

Michael Lykke Aagaard har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Michael Aagaard bor i Vancouver og arbejder som Senior Conversion Optimizer for den Canadiske SaaS-virksomhed Unbounce.
Aagaard har arbejdet fuld tid med CRO i mere end otte år og har hjulpet virksomheder over hele verden med at sælge mere online.rs i USA.

Han er også en populær international taler, der har holdt keynotes i 11 forskellige lande til de største online-marketingkonferencer.
Når Michael har fri, bruger han så meget tid som muligt på at tage billeder af den smukke natur og dyrelivet i British Columbia.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!