Mød Michael Ewald Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Ewald Hansen

Michael Ewald Hansen har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Michael er indbegrebet af et barn fra den digitale tidsalder, som er blevet voksen – uden at glemme den ungdommelige nysgerrighed.

Han arbejder til dagligt hjemmevant på tværs af mange digitale discipliner og har vist sig kyndig i både det at sælge online og at engagere og aktivere brugere på sociale medier. I hans tid hos WhiteAway, nu ansat hos Kjær & Sommerfeldt, har Michael formået at bygge et stort social community op, sat marketingautomatisering på dagsordenen og arbejdet hårdt for at skabe gode solide kunderelationer igennem content marketing og gode kundeoplevelser.

Af nævneværdige resultater har Michael hos WhiteAway bidraget til, at næsten 2 millioner besøgte 3 nystartede blogs i deres første leveår – samt opbygget et Facebook community på mere end 110.000 i løbet af 2 år.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!