Mød Michael Brønnum Thelle

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Brønnum Thelle

Michael Brønnum Thelle har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Feltet online marketing spænder bredt over bl.a. annoncering, content produktion og sociale medier. Og hos KILROY finder man i det krydsfelt Michael. Som en del af deres centrale marketing afdeling har han ansvaret for koordinering og eksekvering af en lang række online aktiviteter på tværs af firmaets 8 markeder i Nordeuropa med det formål at opfylde unges drømme om rejser og studier i udlandet.

Og hvem er Michael, tænker du måske? Som færdiguddannet fra CBS i international marketing blev han i 2011 en central del Google AdWords-teamet i den senere Gazellevirksomhed Quantads. Her fik han mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af de største e-handelsvirksomheder i Danmark og resten af Europa.USA.

I 2013 tog Michael springet over til ”kundesiden” og blev ansat hos KILROY som web traffic coordinator med hovedansvar for bl.a. Google AdWords og SEO. Dette ansvar er siden vokset, og han leder nu et team af 8 content specialister, som producerer knivskarpe og inspirerende tekster til KILROYs lokale websites.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!