Mød Michael Bosack

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Michael Bosack

Michael Bosack har skrevet et tip i kategorien øvrige

De senest 25 år har Michael beskæftiget sig med de fleste typer af salg. Lige fra salg i en butik til salg til store kunder som Dong, Carlsberg og SAS.

Siden starten af dette årtusinde har det dog udelukkende kun været online salg, Michael har beskæftiget mig med og har erfaret, at online handel er et område, han i særklasse behersker.

Det er noget af denne viden, han gerne vil dele ud af.

Når Michael udtaler sig om emner inden for e-handel, er der 2 begreber, som han ser det.

Det første begreb har han valgt at kalde en generalist. Det er her Michael til dels hører ind under, hvis man tager det emne for emne.

Michael har en viden på stort set alle områder inde for online handel, som der skal til for at kunne udføre et professionelt stykke arbejde inden for online salg. Han ved, hvad der skal til, hvad forkortelserne betyder, og hvor fokus skal lægges.

Det andet begreb er specialisten, og det er klart, at hvis man som specialist bruger 80-90% af sin tid kun på et emne, ved man mere om det enkelte emne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!