Mød Mette Will

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mette Will

  • Marketingdirektør & Chefkonsulent

  • IBA Erhvervsakademi Kolding

Mette Will har skrevet et tip i kategorien B2B

Mette arbejder med markedsføring på IBA Erhvervsakademi Kolding – både som marketingdirektør og som chefkonsulent på Efter- & Videreuddannelserne, hvor hun designer uddannelser i digital markedsføring og kommunikation i samarbejde med nogle af Danmarks
førende eksperter.

Hun har udviklet og etableret uddannelser som Web Marketing Manager og Social Media Advisor, ligesom hun har skaffet diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling til Kolding og sammen med OnlinePartners stiftet den årlige konference SEOday.

Personligt brænder Mette især for arbejdet med kreativt content til brug i markedsføringen.

Hun er respekteret som en af landets dygtigste webinar-specialister, ligesom hun skaber særdeles fine resultater med e-mail marketing og marketing automatisering.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!