Mød Mathilde Mackowski

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mathilde Mackowski

Mathilde Mackowski har skrevet et tip i kategorien Øvrige

Mathilde Mackowski er co-founder og talsperson for Sinful, der er Skandinaviens største online shop inden for sexlegetøj.

Sinful, som blev stiftet i 2008 og i dag tæller 50 ansatte, blev bygget på en drøm om at inspirere mennesker til et mere lystfuldt og legende sexliv.

Virksomheden har oplevet massiv vækst og modtog Børsens prestigefyldte Gazellepris i både 2015 og 2016.

Mathilde er ekspert i at fortælle “den gode historie”, og hun er meget synlig i den danske presse – både inden for iværksætteri, PR og branding, men også inden for emner som sex og samliv.

Sinful er kendt for sine succesfulde PR-kampagner som Danmarks Frækkeste By, Sex Kalorieberegneren og Danmarks Frækkeste Navne, hvor sidstnævnte i 2014 også resulterede i årets bedste pressemeddelelse kåret af Mynewsdesk. Mathilde holder desuden ofte foredrag om Sinfuls vej til succes og iværksætteri generelt.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!