Mød Martin Thorborg

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Martin Thorborg

Martin Thorborg har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Navnet er Martin Thorborg, og han er medstifter og adm. direktør i Dinero, der er det eneste regnskabsprogram med indbygget regnskabsregler, så selv et barn kan lave regnskab, moms og skat.
Dertil er han passioneret serieiværksætter. En serieiværksætter lever og ånder for at starte nye virksomheder op, så det gør han lystigt.

Martin forsøger via videoer mm. at hjælpe andre iværksættere med at bliver bedre, og hvorfor han gør det, ved han ikke helt. Men efter at have været med til at starte mere end 30 virksomheder op siden 1993, har han prøvet meget, og han kan nok bare ikke lade være med at dele ud af sin viden.
Mange af hans gode råd og hans iværksætterhistorie har han samlet i hans bog fra 2014 “Iværksætter til jeg dør” og dertil på YouTube, hvor der er ca. 600 at vælge imellem.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!