Mød Martin Pihl

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Martin Pihl

Martin Pihl har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Martin Pihl har siden år 2001 arbejdet med online markedsføring på den praktiske side, og e-handel siden 2006 både som konsulent og i mindre startups såvel som store virksomheder.
Erfaringen rækker fra tøj- og livstilsvirksomheder med branding og ejerskab af hele værdikæden i centrum som hos LauRie A/S og BON’A PARTE til købmandsvirksomheder som WhiteAway og Skousen, som blot forhandler andres mærker.

For Martin Pihl handler det meget om Keep It Simple og at finde kreative anderledes måder at gøre tingene på, når man forener markedsføring, forretning og teknik for at lykkes med at bryde gennem til forbrugeren online.
Det er primært markedsføring og brand, international e-handel, samt koblingen til fysisk handel, der har Martins primære interesse.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!