Mød Maj Wismann

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Maj Wismann

  • Rådgiver i salg af online workshops & digitale produkter + Klinisk sexolog og parterapeut

  • Maj Wismann

Maj Wismann har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Det stod ikke skrevet i stjernene, at Maj skulle arbejde med online marketing.

Maj er uddannet lærer med speciale i børn og unge med særlige behov og fik ad den vej øjnene op for relationer blandt mennesker. I 2006 uddannede Maj sig til sexolog.

I 2009 producerede Maj sit første online kursus, der ikke solgte en skid, fordi hun ikke markedsførte det, fandt hun senere ud af. De ”guruer”, Maj købte rådgivning af, gav hende ellers indtrykket af, at man ikke behøvede løfte en finger, så snart man havde lagt et produkt online. Det skulle nok sælge.

Hun blev klogere. Maj vidste, at online kurser kunne hjælpe folk, så hun besluttede sig for at ville være lige så dygtig til online markedsføring som til sexologi og parterapi. Så rykkede det! I dag har hun en omsætning, alene på det danske marked, hun aldrig i sin vildeste fantasi havde drømt om og er i fuld gang med at arbejde sig ind på det engelsktalende marked.

Undervejs begyndte andre at få øje på hende og bad om at lære dem ”dét”, hun gjorde. Det er nu blevet til det populære Online Marketing Mentor Forløb, som nu har haft 7 hold og 95 kursister igennem.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!