Mød Mads Gorm Larsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Mads Gorm Larsen

Mads Gorm Larsen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

I 1998 stod Mads Gorm med et temmeligt uheldigt slips og solgte computere i en Merlinbutik. Med fra professorerne på universitet havde han en del luftige teorier om reklamer, og på gulvet i Merlin blev det testet, hvilke teorier der holdt, og hvilke der var varm luft i flotte kasser med et fint stempel. Den dag i dag tester Mads Gorm stadig enhver reklame op mod sælgerens “bullshit-alarm”:
“Ville det hjælp mig med at sælge, hvis jeg mødte kunden ansigt til ansigt?”

Mads Gorm har en kandidatgrad i online marketing fra Syddansk Universitet. Hans nuværende stilling er som uddannelseschef på IBC International Business College. På IBC har han to kasketter på. En som ansvarlig for markedsføring af IBC Kurser og IBC Konsulenthuset.

Og en som uddannelseschef med ansvar for IBC’s uddannelser inden for markedsføring, sociale medier og kommunikation. Mads Gorm blogger, efter eget udsagn, barmhjertigt kort om manipulation og propaganda på hans blog.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!