Mød Leif Carlsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Leif Carlsen

Leif Carlsen har skrevet et tip i kategorien B2B

Leif Carlsen er co-founder af rådgivnings- og kursusvirksomheden Social Selling Company, som har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at indarbejde social selling metodikken i deres salgs- og markedsføringsindsatser.

Han er en passioneret social selling ekspert, som lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Med mere end 25 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE og HP har Leif en stor ekspertise inden for salg, markedsføring, branding samt ledelse. I den sammenhæng bruger han sin mangeårige kommercielle baggrund til at skabe koblingen mellem klassiske salg- og marketingmodeller, og den moderne og social mediaorienterede social selling metodik.

Leif er selv en ivrig blogger og ”content creator” og har skrevet over 100 Pulse blogindlæg på LinkedIn. Han er også en begejstret podcaster via sin rolle som vært i Social Selling Radio podcasten.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!