Mød Lars Hedal

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Lars Hedal

Lars Hedal har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Lars Hedal har 17 års erfaring med e-handel hos Danmarks største virksomheder.

Cand.merc.-uddannelsen i international markedsføring førte til to spændende dotcom-år hos det Mærsk-ejede webbureau Ecarisma, inden Lars var medstifter af Hesehus i 2002, hvor han har været adm. direktør siden starten og i dag har mere end 80 kolleger. Hesehus designer og udvikler e-commerce-løsninger for en række af Danmarks største virksomheder som f.eks. Matas, Wupti og Inspiration og har tre af de sidste fire år været nr. 1 i kategorien ”Bedst til at skabe resultater for kunderne” blandt Danmarks digitale bureauer i MyImage-analysen.

Syv år i træk er Hesehus-kunder endt i top tre ved e-handelsprisen med talrige priser til følge.

Lars’ solide erfaring er de seneste år udbygget med studieophold på INSEAD og Singularity University, og han bruger i dag størstedelen af sin arbejdstid som sparringspartner for kunderne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!