Mød Lars Friis Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Lars Friis Hansen

Lars Friis Hansen har skrevet et tip i kategorien Vækst og ekspansion

Lars har siden 2013 arbejdet med international e-handel hos handelsvirksomheden Creativ Company A/S. Her har han arbejdet ét år som assistent, 2 år som e-commerce manager og fik som 29-årig plads i ledergruppen i den 180 mand store virksomhed.
Creativ Company startede år 2000 som en katalogdrevet postordrevirksomhed med salg af hobbyartikler og har siden hen flyttet en stor del af omsætningen over på webshoppen cchobby.dk. Her håndteres 12.000 produkter med differentierede priser og forskellige sprog, da virksomheden både sælger via offentlige udbud, til butikker og til privatkunder i hele Vesteuropa.

Lars er særligt stolt af at have gennemført disse projekter med sit team:

• Ny Magento webshop som er tilpasset 3 kundesegmenter og er på 10 forskellige sprog
• Lancering af over 10.000 produkter på alle fem europæiske Amazon markedspladser
• Ny kommunikationsstrategi baseret på personas udledt fra omfattende kundeundersøgelser
• Insourcing af virksomhedens online marketing samt internationaliseringen af denne
(primært SEM)et guide til opsætning af en optimal Shopping struktur, så kig på PPCProfit.dk/OnlineEvangelisterne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!