Mød Kim Østergaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Kim Østergaard

Kim Østergaard har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

I 1997 begyndte Kim Østergaard sin rejse ind i det finurlige onlineunivers. Forretningen solgte IT-hardware, og alle pakker blev sendt med posten som efterkrav – det var før betalingskortene kom på nettet. Efter nogle år med onlinehandel, skiftede han til en tidlig udgave af SaaS software for igen at returnere og opbygge en stor online retailer med babytøj og udstyr.
I 2006 grundlagde Kim onlinesalget hos modevirksomheden Bestseller og opbyggede over 3 år en større onlineafdeling på flere lokationer. Eventyret gav ham en enestående mulighed for at arbejde med de mest interessante predictive teknologier, opbygge en dataintelligence afdeling og udbygge sin glødende interesse for e-mail som markedsføringskanal.

Efter endt tjeneste hos Bestseller servicerede han, som selvstændig konsulent, en række danske retailere med opbygningen af multi-channel retail.

I slutningen af 2011 grundlagde Kim Østergaard e-mail marketing virksomheden Mail- Platform, der i starten af 2017 har taget navneforandring til eMailPlatform, og blevet til en ægte marketing automation cloud løsning. eMailPlatform servicerer omkring 3.000
danske virksomheder.

Ønsker du at vide mere om Marketing Automation, så se www.emailplatform.com/video for videopodcasts, der går i dybden med emnet. Du er velkommen til at kontakte Kim på kim@emailplatform.com eller tlf. 42 55 55 55.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!