Mød Kim Eriksen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Kim Eriksen

Kim Eriksen har skrevet et tip i kategorien Kundeservice

Familiefirmaet Morfars.dk startede i 2002 og har siden 2005 fokuseret 100% på alt fjernstyret: Fjernstyrede biler, droner, helikoptere, fly og både.

Hovedkvarteret ligger i dag i Herlev sammen med en butik. Der er yderligere butikker i Aarhus og Odense.

Ud over selve virksomheden er Kim meget engageret i e-handel generelt og har siden 2014 siddet i FDIHs bestyrelse.

Han fungerer også som aktiv sparringspartner for flere andre e-handelsvirksomheder.

2016 var lønsomhedens år og gad vide om 2017 ikke bliver ekspansionens år.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!