Mød Kim Dolleris

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Kim Dolleris

Kim Dolleris har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Kim er designer. Digital designer, webdesigner, UI-designer, UX’er, interaktionsdesigner …

– kært barn har mange titler.

Han er i den sags natur specielt glad for kreativitet, farver, former, typografi og generelt ting, der tilfredsstiller øjet og den højre hjernehalvdel. Men han er også glad for kommunikation, tal og resultater. Kim har i skrivende stund 16 års erfaring i branchen og har derfor været med siden html var noget, man skrev med versaler.

Hans erfaring stikker, grundet hans nysgerrighed, dybere end UX- og designlaget. Der nemlig også er en god portion kodenørd i ham. Han er direktør og partner i Beneath, som han selv iværksatte. Og som senere er blevet en del af Novicell, hvor Beneath fungerer som husets designafdeling. Kim er derfor også med i Novicells ledergruppe.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!