Mød Kasper Bengtson

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Kasper Bengtson

Kasper Bengtson har skrevet et tip i kategorien Social

Kasper har siden 2010 arbejdet med over 300 virksomheders markedsføring på Facebook og er manden bag det Aarhusianske social media bureau, bSocial.

Han er kendt for sin ungdommelige energi på den danske foredragsscene, hvor han blandt andet har haft fornøjelsen af at tale til MarketingCamp og Succes Online Summit. Til dagligt hjælper han lokale forretninger og webshops med indholdsproduktion og annoncering på de sociale medier, men agerer også konsulent for større spillere som Bestseller, L´EASY og Grundfos grundet sin dybdegående indsigt i de tekniske aspekter af
Facebooks platform.

Med sloganet ”Don’t Spam, bSocial” kæmper Kasper hver dag for, at virksomhedskommunikation på de sociale medier gøres mere relevant for forbrugerne.

På bSocials Facebookside, fb.com/bSocial.dk deler han ud af værdifuld viden, som du kan bruge til at optimere din forretnings markedsføring på de sociale medier. Ligeledes kan du finde en lang række dybdegående blog-indlæg om alt fra Facebooks konkurrenceregler til News Feed algoritmens opbygning på www.bSocial.dk.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!