Mød Karsten Nygaard Nielsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Karsten Nygaard Nielsen

Karsten Nygaard Nielsen har skrevet et tip i kategorien Søgemaskineoptimering

Karsten Nygaard har arbejdet med online, SEO og e-handel siden årtusindeskiftet.
Han har både været selvstændig og ansat som konsulent igennem alle årene.
Du er muligvis stødt ind i ham til et af hans mange foredrag eller mødt ham som taler på e-handelskonferencen, Marketingcamp eller B2Bdagen. Her snakker han gerne højt og længe om alle de ting, man som e-købmand kan gøre, og han trækker også på erfaringerne, han selv har haft som shopejer.

De seneste 6 år har han været med på sidelinjen på flere af de største e-handelsprojekter og websites i DK, samtidig med at han har været ambassadør for SEO værktøjet Searchmetrics, som er blevet store på det danske marked.
Når han ikke lige er i gang med at rådgive sine kunder, kan han lide at spille håndbold og fodbold og dyrke familielivet med sine næsten voksne børn.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!